Újonnan alakult  futsal csapatunk  csak a legalacsonyabb szinten tudott elindulni az Nb3-as felnőtt regionális bajnokságba  ahol csak 5 csapat nevezett . A csapat nagyon fiatal,a 70%-a még utánpotláskorú és az u20 as bajnokságban is játszik, 23 év felett csak 2 játékosunk van .Az utolsó fordulóra maradt a döntés ahol Győrújbarátra látogatott a csapatunk annak reményébe hogy ünnepelhetünk a mérkőzés után! A mérkőzésen megmutattuk a kilátogató nézőknek hogy miért is vezetjük a bajnokságot és nagy fölénnyel győzedelmeskedtünk. 6 pont előnnyel nyertük a  meccset a legtöbb rúgott góllal és a legkevesebb kapott góllal,így úgy érezzük megérdemelten lettünk bajnokok.A bajnokság gólkirálya is tőlünk került ki, aki nem más mint Mógor Dávid!

  

bajnoki címét megnyerő csapat névsora:

Mógór Dávid, Molnár Kristóf ,Kreicz Dániel, Kreicz Szilárd , Zobák Csaba , Németh Flórián ,Varga Gergő, Járóka Benjámin ,Maruzs Róbert ,Horváth Márk ,Pinczés Balázs ,Nyári Roland , Bognár Bence

         

Mógor Dávid: Nagy élmény volt ezzel a fiatal csapattal végig játszani a bajnokságot és azt kell mondjam, jogosan nyertük meg a bajnokságot. Összetartó csapatként és egyénileg is mindig a maximumot hoztuk ki magunkból. Külön öröm számomra hogy gólkirály lettem, de természetesen ez a csapat érdeme, hiszen ők segítettek hozzá ehhez a címhez! Köszönöm nekik is ezt a szezont, hajrá Bőny!

 

Zobák Csaba :Nagy öröm szàmomra hogy a fiatal csapatunkkal megtudtuk nyerni a bajnokságot.A srácok nagy része együtt futsalozik évek óta és nagypályázik is,így nagyon jól ismerik egymást és a hangulat is nagyon jó . Köszönöm nekik hogy igazolták hogy ők 18 évesen nem tehetségek ha nem kész futsal játékosok és a fontos pillanatokba meg is tudták mutatni ezt és elbírták a terhet! Jól mutatja ezt az utolsó mérkőzés ahol lehengerlő csapatjáték mellett kiemelkedő egyéni játékot is produkáltak .Legtöbb gólt rúgtuk és a legkevesebbet kaptuk igy úgy gondolom  megérdemeltük a bajnoki címet ! Gratulálok a srácoknak a Bajnoki címhez és várjuk a következő ellenfelet.